Cala Caterina

Pohled na hotel, Villasimius, Sardinie Pohled od bazénu na hotel, Villasimius, Sardinie SUITE, Villasimius, Sardinie Restaurace, Villasimius, Sardinie Pláž letecky, Villasimius, Sardinie Restaurace, Villasimius, Sardinie Hotelový bazén, Villasimius, Sardinie Budova hotelu, Villasimius, Sardinie Hala s recepcí, Villasimius, Sardinie Hala s recepcí, Villasimius, Sardinie Lobby bar, Villasimius, Sardinie Lobby bar, Villasimius, Sardinie Terasa s posezením, Villasimius, Sardinie Restaurace, Villasimius, Sardinie Restaurace, Villasimius, Sardinie Terasa restaurace, Villasimius, Sardinie Hotelový bazén, Villasimius, Sardinie Lehátka u bazénu, Villasimius, Sardinie Lehátka u bazénu, Villasimius, Sardinie Hotelový bazén, Villasimius, Sardinie Pohled při setmění na hotelový bazén a restauraci, Villasimius, Sardinia Pokoj COMFORT, Villasimius, Sardinie Pokoj COMFORT, Villasimius, Sardinie Balkón, Villasimius, Sardinie Pokoje s terasou, Villasimius, Sardinie Terasa pokoje, Villasimius, Sardinie Pokoj PRESTIGE s výhledem do zahrady, Villasimius, Sardinie Koupelna pokoje PRESTIGE, Villasimius, Sardinie Pokoj DELUXE, Villasimius, Sardinie JUNIOR SUITE, Villasimius, Sardinie Koupelna JUNIOR, Villasimius, Sardinie Snídaně ve dvou, Villasimius, Sardinie SUITE, Villasimius, Sardinie Koupelna, Villasimius, Sardinie Terasa SUITE, Villasimius, Sardinie Hotelová budova, Villasimius, Sardinie Hotel ze zahrady, Villasimius, Sardinie Hotelová zahrada, Villasimius, Sardinie Hotelová zahrada, Villasimius, Sardinie Hotelová zahrada, Villasimius, Sardinie Wellness, Villasimius, Sardinie Masáže, Villasimius, Sardinie Altánky s pohodlnými lehátky, Villasimius, Sardinie Hotelová pláž, Villasimius, Sardinie Hotelová pláž, Villasimius, Sardinie Pláž letecky, Villasimius, Sardinie Pláž letecky, Villasimius, Sardinie Zátoka Cala Caterina, Villasimius, Sardinie Zátoka Cala Caterina, Villasimius, Sardinie
Destinace: Itálie, Sardinie, Villasimius (Crabonaxa)
Kód zájezdu: 1266228
Cena od: 91 827 Kč
Příplatky od: 0 Kč
Pobytové zájezdy
Potápění

Výběr termínu

28.07.2024 15 dní First Minute 171 227 Kč +0 Kč odlet: Praha letecká
01.08.2024 11 dní First Minute 125 827 Kč +0 Kč odlet: Praha letecká
04.08.2024 8 dní First Minute 91 827 Kč +0 Kč odlet: Praha letecká

Cala Caterina

TV/SAT domácí zvíře aromaterapie lednice, minibar kola salón krásy kajak, kanoe vodní lyže windsurfing, surf turecké lázně, hammam wellness, spa parkoviště bezlepková strava dětská postýlka vodní sporty na pláži plážový servis písčitá pláž trezor internet, WiFi klimatizace bazén
Vzdálenost od centra: 5 km
Vzdálenost od letiště: 63 km
Vzdálenost od pláže: 100 m

Charakteristika:
Velmi komfortní romantický hotel na klidném místě s kvalitními službami a jen 100 m od moře je ideální pro romantický pobyt párů.

Poloha:
Útulný hotel s romantickou atmosférou je situovaný v jednom z nejkrásnějších zákoutí jihovýchodní Sardinie, 5 km od městečka Villasimius (kde najdete širokou nabídku turistických služeb, bary, obchody, restaurace) a cca 2,5 km od turistického přístavu Porto Giunco. Nachází se téměř na samotě, v klidné oáze, obklopen zelení a křišťálově modrým mořem. Díky své poloze na klidném místě je ideálním ubytováním pro milovníky soukromí a pro páry. Vzdálenost od letiště v Cagliari: 63 km (cca 1 hod).

Vybavení:
Komfortní hotel je postavený a vybavený v tradičním středomořském stylu s kolonádami a celý areál perfektně ladí s okolním přírodním prostředím. Hostům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, bar s terasou s výhledem na bazén a do zahrady, elegantní restaurace s místní i mezinárodní kuchyní, výtah, nehlídané parkoviště. Nepravidelně večerní piano bar. Udržovaná zahrada poskytuje místa pro opalování i stín stromů, který poslouží jako útočiště před sluncem. Wi-fi ve společných prostorách i na pokojích zdarma. Malý pes na vyžádání, za poplatek.

Ubytování:
Útulný hotel disponuje 48 pokoji, situovanými v přízemí (s patiem) nebo v prvním patře (s balkonem). Pokoje s klimatizací jsou vkusně a účelně zařízeny ve středomořském stylu, v elegantních pastelových odstínech, s malovaným dřevěným nábytkem a mramorovými stoly. Všechny mají koupelnu s vanou či sprchovým koutem a jsou vybaveny TV/Sat (v některých pokojích umístěna v zavírací skříni), telefonem, minibarem a trezorem. Hotel nabízí tyto typy pokojů: COMFORT: 25 m2 pokoje orientované směrem do zahrady. Manželská postel, nachází se v přízemí, nebo v patře. Max. obsazenost 3 osoby. PRESTIGE: pokoje totožné s typem Comfort, ale s bočním výhledem na moře. Max. obsazenost 3 osoby. DELUXE: 30 m2 pokoje v 1. patře s výhledem na moře a rekonstruovanou koupelnou. Max. obsazenost 3 osoby. Pokoje na vyžádání: JUNIOR SUITE: prostornější pokoje o rozloze 40 m2 se nachází v přízemí s teráskou a částečným výhledem na moře. Skládá se z ložnice s manželskou postelí a obývací místnost s rozkládací pohovkou. Nově zrekonstruovány, k dispozici je navíc rychlovarná konvice a kávovar. Rezervované gazebo v zahradě s výhledem na moře. Max. obsazenost 4 osoby. SUITE s výhledem do zahrady: o rozloze asi 65 m2 v přízemí, skládá se z ložnice a oddělené obývací části s rozkládací pohovkou, koupelna se sprchou, hydromasážní vana v obývací části. Nově zrekonstruovány, k dispozici je navíc rychlovarná konvice a kávovar. Rezervované gazebo v zahradě s výhledem na moře. Max. obsazenost 4 osoby. SUITE FAMILY s výhledem na moře: o rozloze asi 65 m2 v první patře a s výhledem na moře. Skládá se z ložnice s manželskou postelí a dveřmi oddělenou obývací zónou s rozkládací pohovkou. Dvě sprchy, jedna v ložnici s výhledem na moře. Nově zrekonstruovány, k dispozici je navíc rychlovarná konvice a kávovar. Rezervované gazebo v zahradě s výhledem na moře. Max. obsazenost 4 osoby. SPA SUITE: suite o rozloze 65 m2 se nachází v 1. patře s výhledem na moře. Skládá se z ložnice s manželskou postelí, rozkládací pohovkou a jednolůžkem, koupelna s tureckou lázní, druhá koupelna s vanou. Rezervované gazebo v zahradě s výhledem na moře. Max. obsazenost 4 až 5 osob. Max. obsazenost 3 dospělí (manželské lůžko + 1 přistýlka nebo 1 dětská postýlka) v pokojích kategorie COMFORT, PRESTIGE a DELUXE. Postýlka pro dítě do 3 let zdarma (na vyžádání při rezervaci pokoje, zahrnuje i dětské menu). Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání, pouze DUS COMFORT nebo PRESTIGE, dle aktuální kapacity hotelu. Check-in: 14:00, check-out: 10:00 h.

Stravování:
Snídaně formou bufetu. Za příplatek polopenze - večeře servírované s výběrem z menu gourmet (menu sestává ze 4 chodů - předkrm, 1. chod, 2. chod, dezert, ovocný a zeleninový bufet). Za příplatek na místě lze dokoupit lehký oběd v baru u bazénu. Možnost bezlepkové diety. 14.8.2022 slavnostní gala večeře k příležitosti oslav svátku Ferragosto, povinný příplatek k polopenzi (již započteno v ceně zájezdu).


Pláž:
Nádherná písečná pláž Cala Caterina náležící k hotelu, vzdálená pouhých 100 m od budovy, je dostupná z hotelové zahrady. Jedná se o menší písečnou zátoku lemovanou žulovými skalisky. Na pláž vede několik schodů. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma (omezená kapacita).


Pro děti:
Postýlka pro dítě do 3 let včetně stravy zdarma. Nutno vyžádat předem.

Sport a animace:
Vše za poplatek: na recepci hotelu - horská kola, fakultativní výlety (např. jeepem do hor, lodní výlety s občerstvením na moři, na ostrovy Serpentara a Cavoli ad.), půjčení auta, skútru. 2,5 km v Porto Giunco - vodní sporty - windsurfing, vodní lyžování, jachtingi, půjčovna kánoí a lodí. 3 km tenisové kurty, golf, potápění, jízda na koních.

Wellness & beauty:
Hotelové Lighthouse Beauty Center & Spa je oázou odpočinku a relaxace. K dispozici je turecká lázeň, vany na aromatické a sensuální lázně, gazebo na masáže, relaxační zóna a estetické centrum nabízející péči o tělo i obličej. Otevřeno od května do září.

Důležité:
14.8.2022 gala večeře k příležitosti oslav svátku Ferragosto, povinný příplatek k polopenzi již započtený v ceně zájezdu. Hotel má odlišné storno podmínky od VSP CK SARDEGNA TRAVEL: Storno poplatek 100 % z konečné ceny při stornování 7 dnů a méně před začátkem zájezdu Ostatní dle CK

Cena nezahrnuje:
Pojištění

Cena zahrnuje:
LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování se snídaní nebo za příplatek s polopenzí, služby delegáta (od 1.6. do 1.10.2022).

VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní nebo za příplatek s polopenzí, služby delegáta (od 1.6. do 1.10.2022).

Poplatky na místě:
POVINNÉ: Pobytová taxa € 4/osoba/den. Taxu neplatí děti do 10 let a hendikepované osoby + 1 doprovázející osoba hendikepovaného (konzultujte prosím předem v CK, údaje z roku 2021 a mohou se měnit). FAKULTATIVNÍ (na vyžádání): Malý pes € 80/týden. Zákaz vstupu do společných prostor.

Speciální nabídky:
SLEVY "LONG STAY" JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU: 4=3 pro pobyty v období 14.4.-13.5. a 15.10.-6.11.2022 7=6 pro pobyty v období 14.4.-24.6. a 3.9.-6.11.2022 14=12 pro pobyty v období 14.4.-24.6. a 3.9.-6.11.2022

Kontaktujte nás

Potřebujete poradit s výběrem dovolené, nebo chcete dostávat pravidelné nabídky na Váš email? Kontaktujte nás!

Jméno:
E-mail:

Telefon:

Text:

Informační povinnost provozovatele při zpracování osobních údajů.

Kurzovní lístek

Bulharský lev 1 BGN 12,65 CZK
Euro 1 EUR 24,74 CZK
Chorvatská kuna 1 HRK 3,20 CZK
Turecká lira 100 TRY 70,93 CZK
Americký dolar 1 USD 23,15 CZK

Zobrazit vše »